Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

TOPP 8 BURDE HA EN CHELSEA POSISJON

Rated: , 0 Comments
Total hits: 27
Posted on: 12/12/17

I mandag begynner 1/8-finalen til å starte, og konsernets andre kvalifiserte Chelsea vil falle inn i andre transaksjonen. På grunn av prinsippet om å unngå samme land og gruppe, vil Chelsea 16-8-rivaler bli opprettet mellom Germain, Barcelona og Besiktas. Bare ved å pumpe Besiktas, kan Chelsea unngå de to favorittene. Vil du tilpasse din egen Billige Fotballdrakter Barn? På vår hjemmeside kan du bruke ditt eget navn til å skrive ut jerseys.

"Jeg tror at topp 8 burde ha vårt sted, og vi vil være oppmerksom på lotteriet," sa han. "Våre motstandere kan bare velge mellom Germain, Barcelona og Besiktas, så la oss vente tålmodig og se hva som skjer." Direkte bestillinger, kjøp Chelsea drakt barn 17/18, og det vil begynne å transportere til deg samme dag.

Denne sesongen har Premier League 5 lag i topp 16, og fire lag unntatt Chelsea er de første i gruppen. Sannsynligheten for et godt tegn er stort, men den andre tranchen mangler ikke i Real Madrid, Juventus, Bayern og andre sterke lag. Tottenham slo Real Madrid til laget først, angriperen Kane sa at laget nå er fryktløst.

"Når vi går gjennom en gruppe Real Madrid og Dortmund, vet jeg at mange mennesker vil si at vi er fryktløse." Men for å komme vekk fra mestere må du slå alle de beste lagene i Europa, så la oss vente og se hvor langt vi endelig kan gå. "

Spurs manager Pochettino la til: "Nå er jeg modig, jeg håper å møte det sterke laget." Jeg liker å spille mot Real Madrid. Jeg liker utfordringer og jeg liker å utfordre det sterkeste laget fordi jeg er vinneren. Jeg liker å spille sterke lag, som er en viktig test for oss. "Det er mange typer Fotballdrakt Barn med navn i vår nettside, klikk på lenken for å sende, du kan lære mer detaljert.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?