Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

REAL MADRID VIL BRUGE 70 MILLIONER TIL AT INTRODUCERE DE GEA

Rated: , 0 Comments
Total hits: 19
Posted on: 11/22/17

Real Madrids overførselsnyheder, i de seneste år, behøver bare at kopiere klæbrig klistermærker. "Bell er ondt igen, Manchester United efterfølger Belle, Florentino support Bell" er et eksempel på Real Madrid's udøvelse af De Gea. Real Madrid har jaget ham for tredje gang siden de første to savnede David de Gea. Ifølge Searle er Real Madrid villig til at betale et overførselsgebyr på 70 millioner euro til De Gea. Prisen forbliver den samme !!! Style opdatering? Bestil Billige fotballdrakter barn bedste tid.

Real Madrid var tæt på at underskrive De Gea i sommeren 2015, men handlen sluttede i et abort af et overførselsdokument inden deadline. I sommer planlægger Florentino at lancere et nyt angreb på De Gea. Men Zidane sagde, at han havde absolut tillid til Navas, og at Zizou havde taget hensyn til den anden. Med Navas skader søger Real Madrid nu nye målmænd. Begrænsende rabatter for Real Madrid drakt barn 17/18, køb straks, og du får flere tilbud.

Real Madrid mål, oprindeligt en Peabody-spiller Kopa, er nu Spaniens tredje målmand. Kopa og Peabody's kontrakt udløber i Ming Xia, hvad enten det er vinter med 20 millioner europæiske buyout han eller Ming sommer gratis at introducere ham, kan Real Madrid acceptere. Men Kopa er nu tæt på at indgå en kontrakt med Peabody, og hans likviderede skader vil nå € 50 mio. 50 millioner euro til at købe Spanien tredje målmand? Real Madrid er mere villig til at bruge 70 millioner euro til at købe David de Gea.

Mellem David de Gea og Real Madrid blev der opnået en personlig aftale for to år siden. Så længe Real Madrid og Manchester United taler om deres afgifter, har De Gea ikke noget problem med at vende tilbage til Madrid. Spørgsmålet er nu, om Real Madrid's tilbud på 70 millioner euro vil imponere Manchester United. Real Madrid's tilbud er ikke rigtig attraktivt, i betragtning af overførslen af ​​fodboldens alvor og David de Geas alder og evne til at være leder af den mesozoiske målmand. Ønsker du at købe nyere Fotballdrakt Barn med eget trykk, så vær opmærksom på vores hjemmeside, vi opdaterer det nye produkt til enhver tid.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?