Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

REAL MADRID 8. GANG I FINALEN OG BRYTE POSTEN

Rated: , 0 Comments
Total hits: 22
Posted on: 12/18/17

Den 14. desember reverserte Real Madrid seieren for å drepe VM-finalen, 8. gang for å kvalifisere seg til UEFA Cup / Intercontinental Cup-finalen, for å holde oversikt over AC Milans historie. Helgfinalen, hvis Real Madrid vinner, Will og Barcelona 3 ganger rekordet, og blir VM i historien til det eneste vellykkede forsvarslaget, laghistorie for første gang på et år for å vinne 5 mesterskap. Billige fotballdrakter barn nettbutikk, har begynt å rabatt, raskt bestille den.

I VM-1/4-finalen eliminerte Abu Dhabi-halvøya 1-0 mesterskapet og Red Diamond, til Real Madrid er en god nyhet. Halvleagens lag var mesterene til Emirates League i fjor, men det er fortsatt billigere å vinne VM, den femte og sesongen er ikke ideell. Direkte bestillinger, kjøp Real Madrid drakt barn 17/18, og det vil begynne å transportere til deg samme dag.

Til tross for vendingene i semifinalen var Real Madrid 2-1 for å reversere den tilsynelatende styrken til halvøya-laget, to påfølgende år for å drepe VM-finalen, den endelige motstanderen er første gang for å kvalifisere for koppen Gremio. I verdensmesterskapets historie har Real Madrid scoret 23 mål, også jakten på Barcelona, ​​knyttet historie 1.

Det er også den 8. gangen i Real Madrids historie å delta i VM og Intercontinental Cup-finalen, for å holde oversikt over Milanos historie. Pre-restrukturering av Intercontinental Cup-epoken, Real Madrid 5 ganger for å drepe inn i finalen, 1960, 1998 og 2002 3 ganger, 1966 og 2000 av tofoldet.

Helgen, hvis Real Madrid vinner, vil overgå Barclays Giants Corinthians, etter Barcelona 3 ganger for å vinne platen, bundet historie først. Samtidig vil Real Madrid være et vellykket forsvarsspill i historien til VM. Real Madrid vil også ta opp historien om de første årlige seierne 5 titlene, 2017 Real Madrid har vunnet Champions League, Spania, den spanske Super Cup og European Super Cup-mestere. Ta en titt på Fotballdrakt Barn med eget trykk, du kan søke etter relevante nøkkelord på vår nettside.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?