Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

OZIL'S STATE OF ASCENSION KAN VÆRE Å FORLATE

Rated: , 0 Comments
Total hits: 26
Posted on: 12/21/17

Arsenallegenden Ian Wright mener at Ozils siste tilbakegang er på grunn av midtbanespillernes ønske om å tiltrekke seg kjøpere i overføringsmarkedet neste januar. Fotballkampens sesong kommer, nå trenger virkelig en Billige Fotballdrakter Barn, skynd deg for å bestille den.

Ozil kontrakt med Arsenal er bare de siste seks månedene, og han vil kunne forhandle om en gratis overføring med et lag utenfor England fra neste måned. Den 29 år gamle midtbanespilleren har tidligere vært assosiert med Manchester United, Barcelona og Inter Milan, og hans siste prestasjon vil tydeliggjøre laget til å forfølge mer entusiastisk. De kan kjøpe ham neste januar, eller vente til sommeren skal logge med seg fritt. Fotballjersey butikk for å selge Ozil fotballdrakt barn, det nye startbilde direkte markedsføringssenteret.

Det var Ozil som scoret det vinnende målet for Arsenal i 1-0-vinneren over Newcastle. Etter at Gunners-sjefen Arsene Wenger roste midtbanespilleren for sin beste prestasjon etter at han ble med i Arsenal, men Ian Wright fryktet at det kunne bety at tyskerne skulle gå.

Arsenal-lederen Arsene Wenger har sagt at Ozil er ivrig etter å bli, og Wright sa: "Noen mennesker vil si at hans enestående status er for seg selv." Kontrakten hans er i ferd med å utløpe, han er knyttet til andre klubber og han er i ferd med å bli en friagent. Hvis han er fri til å flytte, vil han kunne signere en lukrativ kontrakt. Jeg tror at den større avtalen er at han flytter til et lag han mener kan utfordre flere mestere. "

"En spiller du trenger, han har en god sjanse til å gå, så du kan ikke være spent på situasjonen." Det var en tøff situasjon, og vi så endelig hva vi ønsket i ham, men han dro. I det minste spilte han en rolle i å hjelpe laget med å vinne poeng. Men for Sanchez, bør du bruke Winter Games så mye penger som mulig, fordi han ikke synes å være interessert i laget lenger. "Ta en titt på Fotballdrakt Barn med navn, du kan søke etter relevante søkeord på vår nettside .>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?