Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

JOSE MOURINHO ER SINT BRØL PÅ MANCHESTER CITY

Rated: , 0 Comments
Total hits: 29
Posted on: 12/13/17

Kampen mellom Manchester United og Manchester City har nylig blitt presset til klimaks. Solen avslører også noen av detaljene. Fotballkampsesongen kommer, trenger nå virkelig Billige fotballdrakter barn, skynd deg for å bestille den.

Avisen sa at Mourinho og Manchester United var forferdet av Manchester Citys feirende feiringer, og Mourinho dro til Manchester Citys garderobe for å protestere og sa: "Hold kjeft og du har ikke vunnet noen vinnere." Vis litt respekt, det er Manchester Uniteds hjem, ikke din. Manchester United drakt barn 17/18 online salg, praktisk og rask, levering til døren din.

Faktisk brøt de britiske media etter kampen, etter at de to lagene i spillerens kanal brøt ut i en storskala konflikt. Det er sagt at årsaken til hendelsen var Manchester City-spillerne i omkledningsrommet for å feire musikken, Manchester Uniteds leder Jose Mourinho til Manchester City foran omkledningsrommet anklaget for manglende respekt, og Manchester City-keeper Adelson hadde en krangle.

Lukaku, Manchester United-spilleren, var rasende i sammenstøtet og han prøvde å hoppe over Manchester City-spilleren ved å angripe Mourinho foran ham, og Mourinho falt nesten. Manchester City kaptein Kompany er også veldig spent, og han prøvde også å rush til Manchester Uniteds coachingteam.

Manchester City-assistent Arteta ble skadet midt i pannen etter derby-spillet, og han forsettlig unngikk filming da han kjørte på treningen i mandag. Før nyheten sa, var Arteta Lukaku kastet ut av vannflasken knust. "The Sun" sa Manchester United og Manchester City to klubber har forklart dette, Arteta er i kaoset inn i skapet døren skadet, ikke av Lukaku knust. Det er slags billig Fotballdrakt Barn med eget trykk på vår nettside for øyeblikket, skynd deg å kjøpe.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?