Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

HAN ER FREMTIDEN FOR MANCHESTER CITY OG UBEGRENSET

Rated: , 0 Comments
Total hits: 22
Posted on: 11/27/17

Manchester City midtbanespiller Yaya-Toure sier Phil Foden er fremtiden for klubben, og han vil at Forden skal være en god spiller i fremtiden. Forden erstattet Toure i UEFA Champions League 1-0 seieren over Feyenoord tidlig i morgen, og 17 år gammel og 177 dager ble han den yngste spilleren i Champions League. Merchandise forfremmelse tid, nå ordrer for å kjøpe Billige fotballdrakter barn, har muligheten til å få en rekke små gaver.

"Å være den yngste spilleren i Champions League er fantastisk for Forden, og han er fremtiden for Manchester City-klubben." Forden er viktig for laget, Manchester City har endret seg og beveget seg fremover, og det er viktig for unge spillere å komme inn i første lag. Sa Toure. Fotballjersey butikk for å selge Manchester City drakt barn 17/18, det nye startbilde direkte markedsføringssenteret.

"Jeg tror og håper at Forden vil være i Manchester City i lang tid." Den 34 år gamle Toure er en viktig spiller i Manchester Citys 2 seier, 1 FA Cup og 2 Carling Cup-mestere, "sa han.

"Hvis Forden blir hos Manchester City, vil han være en av de beste spillerne fordi han kan lære mye av lagkameratene sine." Da jeg var i Barcelona, ​​lærte jeg mye og vant mange trofeer fordi jeg hadde mange gode spillere rundt meg. ”

"Noen ganger vil noen gode spillere bli med fordi Manchester City er et så sterkt lag, og vi kan ta med mange spillere, men jeg tror Forden burde bli her og lære fra spillere som Silva, Debraune, Gundogan og Fernandino." ”

"Disse spillerne vil gi Forden stor erfaring og tillit til fremtiden, og jeg håper Forden blir en god spiller senere." Toure fortsatte. Kjøp Fotballdrakt Barn med eget trykk online, mer produktutvalg, vennligst besøk vår hjemmeside, og ha høy kvalitet ettersalgsservice.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?