Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

DYBALA MEGLERE KAN HA KONTAKTET REAL MADRID

Rated: , 0 Comments
Total hits: 20
Posted on: 12/20/17

Juventus-angriperen Dybala's agent har vært i kontakt med Real Madrid for å diskutere mulige overføringer, ifølge Ciro Venerato, en overføringsekspert fra italiensk media Rai Sport. Fotballkampens sesong kommer, nå trenger virkelig en Billige fotballdrakter barn, skynd deg for å bestille den.

Rai Sport sa Dybala bror og megler, Gustavo-Dibala, kan ha vært i kontakt med Real Madrid og Manchester United i nær fremtid, og hans mål er å hjelpe Dybala til å finne en kamp. Dybalas siste situasjon har vært dårlig, og italienske medier sier at han er villig til å forlate Juve for å bli med i et lag som Real Madrid eller Manchester United. Fotballdrakt nettbutikk for å selge Dybala fotballdrakt barn, den nye startpakken, direkte markedsføringssenter.

Det er rapportert at den nåværende Dybala årslønnen på 7 millioner euro, han håper å få 10 millioner euro i årslønn, slik at spilleren har mulighet for overføring. Journalisten sa at Dybala bror og megler hadde kontakt med Real Madrid, og at de to spillerne som var interessert i Juventus, Kors og Kovacic, kunne være involvert i avtalen.
Nyhetene sa at i tillegg til Real Madrid er Mourinhos coaching av Manchester United også en av Dybala mulig.
Dybala har scoret 14 mål for Juve denne sesongen, med ytterligere 3 assists.

Det har vært rykter om at Real Madrid har bevisst dybala, sier Rai Sport. Dybala håper å få en raise. Men italienske medier sier at en slik forespørsel kanskje ikke er bra, sa Nedved, vice president i Juventus, "Dybala må ofre mer på banen og i privatlivet." Hvis du vil vite mer om Fotballdrakt Barn med eget trykk, vennligst besøk nettstedet, der det er en mer detaljert beskrivelse.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?