Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

BARCELONA-MÅLET MINA BENEKTER OVERFØRINGEN FULLFØRT

Rated: , 0 Comments
Total hits: 22
Posted on: 12/14/17

Innføringen av midtbacken var en nøkkelplan for Barcelonas vinterspill, og media viste nylig at de hadde signert en overføring til Mina, men megleren reagerte at overføringsprosessen ikke var fullført for øyeblikket. Begrens rabatter for Billige Fotballdrakter Barn, bestillinger nå for flere tilbud.

Umtiti ble skadet og Javier Mascherano håpet å forlate i vintersesongen, så Barcelonas midtback var igjen med Pique og Vermaelen og måtte kjøpe en sentral forsvarer for å fylle ledigheten. På hjemmesiden vår Barcelona drakt barn 17/18, selv om prisen er billigere enn andre, men kvaliteten er veldig verdt å bli garantert.

Tidligere rapporterte Aspen-avisen at Barcelona nærmet seg signeringen av Colombias forsvarer, Mina, som forventes å fullføre avtalen innen utgangen av desember. Men Minas agent sa til radioen: "Så langt har det ikke vært noen videre fremgang med Barcelona. Situasjonen er ikke bekreftet, og han er fortsatt en Palmeiras-spiller."

"Jeg snakket med sportsdirektøren Robert i Barcelona, ​​men det var det samme," sa han. "Jeg har hatt kontakt med andre klubber, og derfor har Barcelona kommet ut for å understreke intensjonen om å introdusere ris. Dott er også interessert i ham, de har ikke laget et formelt tilbud, men spillerne er villige til å spille der. "Ta en titt på Fotballdrakt Barn med navn, du kan søke etter relevante søkeord på vår nettside.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?