Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

BARCELONA BORTE PAULINHO UTFORDRER JUVENTUS

Rated: , 0 Comments
Total hits: 22
Posted on: 11/23/17

Tidlig morgen vil Champions League D innlede et toppkampfokus, og Barcelona vil utfordre Juventus unna. Barca beseiret den gamle kvinnen i den første etappen på 3-0, men spillet vil general generalens lag påvirke Barcelona-sjefen. "Daglig sport avis" analyse, tornet for en singular vil bruke kan bestemme utviklingen av spillet. Den Billige Fotballdrakter Barn, skynd deg opp ordrer den.

I den første etappen av kampen mot Juventus brukte barbed en 433 formasjon, den osmanske Belle og Lionel Messi, Luis Suarez som Trident. Men etter det ble Belle skadet, og Paco og Deulofeu skiftet Belle posisjoner. I de siste spillene har Paco vært i line-up for Barcelona, ​​så det har vært antatt at Paco vil være på startlisten mot Juve. Men nå ser det ut til at tornet ikke kan velge dette. Begrensende rabatter for Juventus drakt barn 17/18, kjøp straks, og du vil få flere tilbud.

Mot tøff Juve, i motsetning til La Liga, kan barbed velge å legge til en midtbanespiller Paulinho. I møte med Higuain, Dibala, Manjukichi, Kua Drado og andre menneskers påvirkning, kan Paulinho øke Barcelona midtbanespiller hardhet, gi beskyttelse for baklinjen. Samtidig kom Paulinho til Barcelona etter at han startet 6, scoret 4 mål, for å styrke lagets midtbanekontroll, men har også en god offensiv attributter og har en fot av langdistanse evne til å bryte isen. Ifølge Barbeds siste stil har han en tendens til å være mer eventyrlystne i bortspillet enn ved Camp Nou for å prøve nye kombinasjoner. Og Paco kan være den andre halvdelen av Barcas valg i spillet.

I tillegg savnet Maschedano og Roberto spillet på grunn av skade, så på andre steder valgte valget av tøff ikke for mye forandring. Umtiti vil være med pique partner sentral forsvarer i den spesielle roten foran beskyttelsen, separasjon rundt for Alba og Semes mer. Leter du etter billig Fotballdrakt Barn med navn? Våre produkter blir diskontert, kom og bestill det nå, og du vil få flere tilbud.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?