Most Popular


PORTUGAL LANDSLAG VARM OPP SPILLPLANEN
Portugal nasjonale lag 2: 0 slo Sveits, rangert først i gruppen, vellykket kvalifisere for neste års Russland VM. Disse fansen ... ...

ARSENAL HEEFT NOG STEEDS HET VERTROUWEN OM VOOR HET KAMPIOENSCHAP TE VECHTEN

Rated: , 0 Comments
Total hits: 21
Posted on: 12/06/17

Van de Londense standaard Evening News verloor Wenger niet het vertrouwen na verlies tegen Manchester United, erop wijzend dat hoewel er 15 punten in de opening zijn met Manchester City, Arsenal zal vechten voor de landstitel zolang er theoretische hoop is. Het voetbalwedstrijdseizoen komt eraan, nu echt de Billige fotballdrakter barn nodig, schiet op om het te bestellen.

Niet zo lang geleden, toen Tottenham 10 punten achter Manchester City lag, had Pochettino een zeer pessimistische toon, wijzend op het feit dat het team het moeilijk had gehad om het premierschap te winnen. Hoewel Arsenal nu 15 punten achter Manchester City ligt, lijkt Wenger's vertrouwen nog steeds erg sterk, hij zei: "Ik ben geen Pochettino, ik ben Arsene Wenger." Zolang ik hier ben, laat ik het team doen wat ze kunnen om te vechten en kun je geen informatie vrijgeven. "Beperk kortingen voor Arsenal drakt barn 17/18, bestel nu voor meer aanbiedingen.

"De wedstrijd tegen Manchester United moet ons boos maken en ons meer vastberaden maken," zei hij. Als ik een speler was, zou ik het gevoel hebben dat we zoveel kansen hebben gecreëerd, we hebben heel veel potentieel, zo'n mislukking is onaanvaardbaar, dit is wat je wilt, de spelers hebben hoogwaardige prestaties bedacht. "

Wenger zei ook dat hij hoopte dat het potentieel van de speler volledig uitgespeeld kon worden: "Elk punt dat je verliest is erg belangrijk, en op dit moment loopt Manchester City voor op elk team en het is zeer waarschijnlijk dat ze de titel zullen winnen, en we zich zorgen moeten maken over de volgende game om te zien hoe we ons potentieel kunnen inzetten. "

Arsenal kon de wedstrijd niet winnen en had iets te maken met David De Gea, en Wenger zei: "Hij is een erg goede doelman, maar zelfs in dat geval, zelfs als hij De Gea in zijn tegenstander had, hadden we moeten scoren. " Ik ben heel boos omdat zelfs als je zo goed bent, je niet eens 1 punt kunt krijgen, het is ongelooflijk, en dan moet je naar een heleboel conclusies luisteren. "Als je meer details over Fotballdrakt Barn med eget trykk wilt weten, bezoek de website, waar een meer gedetailleerde beschrijving staat.>>

Comments
There are still no comments posted ...
Rate and post your comment


Login


Username:
Password:

forgotten password?